Matematik

kombinatorik er det rigtigt?

18. november 2019 af MarkRasm - Niveau: B-niveau

Har jeg regnet rigtigt hvis jeg får sandsynligheden til at være 4/7? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2019 af janhaa

P = (2C1*5C2) / 7C3 = 2*10/35 = 20/35 = 4/7

ja


Svar #2
18. november 2019 af MarkRasm

tak


Skriv et svar til: kombinatorik er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.