Matematik

Angående differentiering af funktion

24. november 2019 af ierereaw (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey, en der kan differentiere funktionerne til mig, i skal ikke løse, bare differentiere dem:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2019 af mathon

                              


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2019 af mathon

                                        \small \begin{array}{llllll} f{\, }'(x)=x^2+1 \end{array}


Svar #3
24. november 2019 af ierereaw (Slettet)

kan det passe at opgave a giver 0 og opgave b giver 1?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2019 af mathon

                                        \small \begin{array}{llll} a)&2\\\\ b)&1 \end{array}


Svar #5
24. november 2019 af ierereaw (Slettet)

kan du tjekke den anden opg jeg har skrevet til dig i et andet opslag der er funktionen jeg skal differentiere anderledes


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. november 2019 af ringstedLC

Nej. Se at få lært at indsætte en værdi i en funktion:

\begin{align*} f'(-1) &= (-1)^2+1 \\ &= (-1)\cdot (-1)+1 \\ &= 2 \end{align*}

... og ja:

\begin{align*} f'(0) &= 0^2+1 \\ f'(0) &= 1 \\ \end{align*}


Svar #7
24. november 2019 af ierereaw (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Angående differentiering af funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.