Matematik

er de rigtige?

18. januar 2020 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

nogen ka tjek om de er rigtige?


Svar #1
18. januar 2020 af Nanna34

#0

nogen ka tjek om de er rigtige?


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2020 af ringstedLC

b) og c)

i b) har du fået 36. "Det vil sige, at væksthastigheden for 100 bjørne er 36 bjørne pr. år."

i c) finder du hvor væksthastigheden er nul , ikke hvor den er positiv.


Svar #3
18. januar 2020 af Nanna34

#2

b) og c)

i b) har du fået 36. "Det vil sige, at væksthastigheden for 100 bjørne er 36 bjørne pr. år."

i c) finder du hvor væksthastigheden er nul , ikke hvor den er positiv.

vil det så sige, at løsning er 0?


Svar #4
18. januar 2020 af Nanna34

#3
#2

b) og c)

i b) har du fået 36. "Det vil sige, at væksthastigheden for 100 bjørne er 36 bjørne pr. år."

i c) finder du hvor væksthastigheden er nul , ikke hvor den er positiv.

vil det så sige, at løsning er 0?

ups meant  mellem 10 og 500


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. januar 2020 af ringstedLC

#4: Nej, jeg har kun kommenteret på din ligning. Du har sat diff.-kvotienten lig nul, derved finder du kun det antal bjørne, der har væksthastigheden nul. Løs:

\begin{align*} N' &>0\;,\;N>0 \\ -0.00001N^3+0.0051N^2-0.05N &>0 \\ 10<&\;N<500 \\ &\Rightarrow \left\{\begin{matrix} \text{Mindste antal}=\;?\\ \text{St\o rste antal}=\;? \end{matrix}\right. \end{align*}


Svar #6
18. januar 2020 af Nanna34

#5

#4: Nej, jeg har kun kommenteret på din ligning. Du har sat diff.-kvotienten lig nul, derved finder du kun det antal bjørne, der har væksthastigheden nul. Løs:

\begin{align*} N' &>0\;,\;N>0 \\ -0.00001N^3+0.0051N^2-0.05N &>0 \\ 10<&\;N<500 \\ &\Rightarrow \left\{\begin{matrix} \text{Mindste antal}=\;?\\ \text{St\o rste antal}=\;? \end{matrix}\right. \end{align*}

er helt lost ..... er det så at mindst tal er 10 og største tal er 500?


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. januar 2020 af ringstedLC

#6: Du skal tolke løsningen:

\begin{align*} 10<N<500 \Rightarrow N>10&\wedge N<500 \\ \Rightarrow N_{min}=11&\wedge N_{maks}=499 \;,\;N\in\mathbb{N} \end{align*}


Svar #8
18. januar 2020 af Nanna34

#7

#6: Du skal tolke løsningen:

\begin{align*} 10<N<500 \Rightarrow N>10&\wedge N<500 \\ \Rightarrow N_{min}=11&\wedge N_{maks}=499 \;,\;N\in\mathbb{N} \end{align*}

tusind taaak


Skriv et svar til: er de rigtige?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.