Matematik

Hvilken af følgende grafer (rød eller blå) for eksponentielle funktioner har den største fremskrivningsfaktor?

29. januar 2020 af r0c (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvilken af følgende grafer (rød eller blå) for eksponentielle funktioner har den største fremskrivningsfaktor?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2020 af peter lind

Se hvordan væksthastigheden er afhængig af a


Svar #2
29. januar 2020 af r0c (Slettet)

Hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2020 af Anders521

# 2

Hvad med at eksperimentere med nogle funktioner, f.eks. f(x) = b·(1+r1)x og g(x) = b·(1+r2)x, hvor r2<r1 og b er den samme for begge funktioner. Vælg nogle værdier for vækstraterne og b og tegn dernæst graferne.  


Svar #4
29. januar 2020 af r0c (Slettet)

#3

# 2

Hvad med at eksperimentere med nogle funktioner, f.eks. f(x) = b·(1+r1)x og g(x) = b·(1+r2)x, hvor r2<r1 og b er den samme for begge funktioner. Vælg nogle værdier for vækstraterne og b og tegn dernæst graferne.  

Så blå har den højeste


Skriv et svar til: Hvilken af følgende grafer (rød eller blå) for eksponentielle funktioner har den største fremskrivningsfaktor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.