Matematik

Passende variable

27. februar 2020 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

En vase fyldes op med vand så den indeholder 1,5 L. Fra vasen fordamper der 0,2 L vand i løbet af en uge.

- Indfør passende variable og opstil en lineær model, der beskriver udviklingen i mængden af vand i vasen fra det tidspunkt den blev fyldt op.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2020 af Moderatoren


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2020 af AMelev

x = tid efter opfyldning (uger)
y = f(x) = tilbageværende vandmængde (L)


Skriv et svar til: Passende variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.