Matematik

Differentiere dette udtryk

25. marts 2020 af laursenmajaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med at differentiere dette: y=1,8367x0,6783

På forhånd mange tak!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2020 af peter lind

Brug at (xn)' = n*xn-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2020 af mathon

           \small \begin{array}{llll } \frac{\mathrm{d }y}{\mathrm{d}x} =1.8367\cdot 0.6783\cdot x^{0.6783-1}=1.24583 \cdot x^{-0.3217} \end{array}


Svar #3
25. marts 2020 af laursenmajaa (Slettet)

0,6783*1,8367^-0,3217

Er dette korrekt 0,6783*1,8367-0,3217 

Og dermed bliver det 1,2458x-0,3217?


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. marts 2020 af mathon

    Ja.


Skriv et svar til: Differentiere dette udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.