Matematik

Diameter, højde, grundflade og cirkeludsnit

06. april 2020 af TheMathNerd (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP

Jeg sidder med opgaven her som jeg ikke kan finde ud af.

Håber I har nogen tips, råd og tricks I kan give mig.

(Søger bekræftelse til den første skal jeg ikke bare udregne rumfanget af cylinderen og dividere med 8?)

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. april 2020 af XXXX121221

Ja, rumfanget divideret med 8

(h*pi*r^2)/8


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. april 2020 af XXXX121221

b)

(2*pi*r*h)*1,15


Svar #3
06. april 2020 af TheMathNerd (Slettet)

takker, men hvorfor ganges der med 1,15?

Jeg ved de 0,15 er fra procent.

Er den ene så fra osten eller?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. april 2020 af ringstedLC

#2: Det giver kun arealet af den krumme cylinderflade af hele pakken.


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. april 2020 af mathon

                      \small \begin{array}{llll}b.&O=\left (2\cdot h\cdot r+2\cdot \frac{\pi\cdot r^2}{8}+\frac{h\cdot 2\pi\cdot r}{8} \right )\cdot 1.15 \end{array}


Skriv et svar til: Diameter, højde, grundflade og cirkeludsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.