Matematik

Hvor meget stiger om året

18. april 2020 af Mettes3 - Niveau: C-niveau

Jeg har  lavet et  punktplot af sammenhængen mellem Entréindtægter og antal år efter 1996. 
c) Bestem tallene  a og b ved lineær regression.
Jeg kigger på min lineære regression
og får: 
a= 7.67255
b= 68.0137  
d) Hvor meget stiger Entréindtægterne om året ifølge modellen? 
jeg kan nu definerer modellen y=68.0137 + 7.67255*x 
Modellen er af typen a+b*x

men hvordan kan jeg beregne hvor meget den stiger?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2020 af peter lind

Det er koefficienten til x


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2020 af AMelev

Hældningskoefficienten angiver tilvæksten i y, når x-tilvæksten er 1.
Se FS side 10 (42) inkl. figur.


Skriv et svar til: Hvor meget stiger om året

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.