Matematik

løs ligning f(x)=60

02. maj 2020 af Mettes3 - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe med disse to spørgsmål ? tak på forhånd :) 

Vedhæftet fil: 20200502_110751 (1).jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2020 af mathon

                      \small \begin{array}{lllll}a)&70-19.94\cdot \log(x)=60\\\\& 19.94\cdot \log(x)=10\\\\& \log(x) = \frac{10}{19.94}\\\\& x = 10^{ \frac{10}{19.94}} = 3.17 \end{array}


Svar #3
02. maj 2020 af Mettes3

mange tak for hjælpen! skal bare høre med det sidste hvor der står æ = skal der stå 10 foran 19.94 ? skal bare være sikker hvordan du får det til 3.17 :) 


Skriv et svar til: løs ligning f(x)=60

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.