Matematik

nogle spørgsmål om funktioner

05. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 hvilken hældningskoefficient f(x)=x+2 har?

Forklare hvad en hældningskoefficient er?

har brug for hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2020 af PeterValberg

f(x) = x + 2 = 1·x + 2

har hældningskoefficienten 1, idet hældningskoefficienten
er det tal, der står foran x'et i forskriften.

Generelt:

f(x) = ax + b    har hældningskoefficienten a

Hældningskoefficienten er defineret som
tilvæksten på y (funktionsværdien), når x forøges med 1

se eventuelt: < LINK > .....ca. 10 min 33 sekunder inde i videoen

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
05. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

tak


Skriv et svar til: nogle spørgsmål om funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.