Matematik

AKUT HURTIGT

18. maj 2020 af Ida0000 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Er i gang med matematik aflevering, som skal afleveres i aften, men er nået til et spørgesmål, dom jeg simpelhen ikke fatter nada af ....

Nogle kloge hoveder, der vil tage sig tid og hjælpe ?

På forhånd tak skal I have :)

PS billede er i fil/vedhæftet !

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2020 af Moderatoren

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Og skriv, hvad du helt præcist er i tvivl om. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. maj 2020 af Moderatoren

Ved du ikke hvor 2.4 er? Eller er du i tvivl om hældningstallet?

I denne tråd har du fået hjælp til hældning:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1961746


Svar #3
18. maj 2020 af Ida0000 (Slettet)

Hvordan giver man det et “sigende titel” ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2020 af Moderatoren

#3

Du skriver fx hvad opgaven handler om. Og så dropper du ord som "AKUT" og "HASTER" med store bogstaver. Du kan bare gøre det for fremtiden.


Svar #5
18. maj 2020 af Ida0000 (Slettet)

Det heg ikke forstår er, hvad for nogle af A,B,C,D, der går gennem punkterne : 2,-2, 4 ??

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. maj 2020 af Moderatoren

Start med at finde punktet 2.4. Går nogle af linjerne gennem det?

Herefter kan du så tjekke de linjer og om de har hældningstallet -2.


Svar #7
18. maj 2020 af Ida0000 (Slettet)

Det eneste svar jeg kan komme frem tin er = D ?

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. maj 2020 af Moderatoren

Ok. Hvordan kom du frem til det?


Svar #9
18. maj 2020 af Ida0000 (Slettet)

X-arksen er lig med 2, og y -aksen er lig med -2.

Brugbart svar (1)

Svar #10
18. maj 2020 af AMelev

Ad #2 & #6: 2.4 er ikke et punkt, det er et tal.
Punktet hedder (2,4), som der også står i opgaven. Dvs. x = 2 og y = 4.
Der er kun to linjer, der går gennem dette punkt. Hvilke er det?

Desuden får du at vide, at hældningstallet (a) er -2. Dvs. at du fra punktet (2,4) skal gå 1 th. og ... ....? og se, hvilken linje du så rammer. 
Nærlæs dette svar i din tidligere tråd.

                                                     


Svar #11
18. maj 2020 af Ida0000 (Slettet)

Er læste
Tak for hjælpen allesammen

Brugbart svar (0)

Svar #12
18. maj 2020 af AMelev

#11 Hvilken linje er det så?


Skriv et svar til: AKUT HURTIGT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.