Matematik

Akut hjælpp plzz !!!

31. august 2020 af Oskar2019 - Niveau: A-niveau
Hej - Jeg er igang lige nu med denne opgave som jeg ikke ved hvordan skal besvares..

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2020 af PeterValberg

Se video nr. 24 og 25 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2020 af mathon

                \small \begin{array}{llll} \textup{kugleligning:}&\left (x+2 \right )^2+\left (y-6 \right )^2+\left (z-3 \right )^2=r^2\\\\ \textup{og}&\left (3+2 \right )^2+\left (4-6 \right )^2+\left (5-3 \right )^2=25+4+4=\left (\sqrt{33} \right )^2\\\\ \textup{dvs}&\left (x+2 \right )^2+\left (y-6 \right )^2+\left (z-3 \right )^2=\left (\sqrt{33} \right )^2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2020 af mathon

                \small \begin{array}{llll} \textup{En normalvektor:}\\ \textup{til kugleplanen er}&\overrightarrow{n}_\alpha=\overrightarrow{CP}=\begin{pmatrix} 3-(-2)\\4-6 \\ 5-3 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 5\\-2 \\ 2 \end{pmatrix}\\\\ \textup{planligning i P:}&\alpha\textup{:}\quad \begin{pmatrix} 5\\-2 \\ 2 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} x-3\\ y-4 \\ z-5 \end{pmatrix}=0\\\\& \alpha\textup{:}\quad 5x-2y+2z-17=0 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. september 2020 af Capion1

# 0
Der er ikke noget der hedder:
"Akut hjælpp plzz !!!"
Sådan fungerer  ikke.
Akut hjælp er forbeholdt redningstjenesten, hvor liv og lemmer er i alvorlig fare.
 

            


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. september 2020 af AMelev

#0 Se formelsamling side 16 (113), som kan udvides til 3D, samt side 17 (119).


Svar #6
01. september 2020 af Oskar2019

Tusind tak for hjælpen og Beklager meget!


Skriv et svar til: Akut hjælpp plzz !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.