Matematik

HJælp til spørgsmål

21. september 2020 af dknfnunrvin - Niveau: C-niveau

En lineær funktion f er bestemt ved

f(x) = 2 · 1(x - 1) - 4

a)  Bestem ved beregning koordinatsættet til skæringspunktet mellem grafen for f og andenaksen


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2020 af mathon

               \small \begin{array}{llll} \textup{Hvad er ligningen for andenaksen?} \end{array}


Svar #2
21. september 2020 af dknfnunrvin

forstår ikke hvad du mener


Svar #3
21. september 2020 af dknfnunrvin

det er de eneste informationer jeg får


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2020 af janhaa

#0

En lineær funktion f er bestemt ved

f(x) = 2 · 1(x - 1) - 4

a)  Bestem ved beregning koordinatsættet til skæringspunktet mellem grafen for f og andenaksen

x = 0


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2020 af mathon

               \small \small \begin{array}{llll} \textup{ligningen for } f(x)&y=2x-6\\\\ \textup{ligningen for 2.aksen } f(x)&x=0\\\\ \textup{sk\ae ring kr\ae ver:}\\& \begin{array}{lll} y=2\cdot 0-6\\\\ y=-6 \end{array}\\\\ \textup{sk\ae ringspunkt:}&(x,y)=(0,-6) \end{array}


Skriv et svar til: HJælp til spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.