Matematik

Sammensat funktion hjælp (haster!)

06. november 2020 af Ladora (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, har denne opgave, men kan ikke finde ud af den :(
Skal bruge 3. trins reglen 1. \Delta y=f(x_0+h)-f(x_0), 2. \frac{\Delta y}{h}, 3. \lim_{h\rightarrow 0}\frac{\Delta y}{h}, kan nogen hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2020 af Eksperimentalfysikeren

Du kan ikke løse opgaven med tretrinsreglen.


Svar #2
06. november 2020 af Ladora (Slettet)

Hvad gør jeg så?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2020 af Eksperimentalfysikeren

Se, hvordan du kan opdele forskriften for h i en forskrift for f og én for g.


Svar #4
06. november 2020 af Ladora (Slettet)

Har prøvet alt, såsom systime og webmatematik, og kan stadig ikke finde ud af det :(


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. november 2020 af Anders521

#4 Se et forslag på g i #2 i din anden tråd.


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. november 2020 af Eksperimentalfysikeren

Du skal ikke lede på steder som dem, du har nævnt. Du skal se på selve opgaveteksten.


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. november 2020 af MandenMedMangeHatte

Brug bare Symbolab.com

Brugbart svar (0)

Svar #8
07. november 2020 af Capion1


De elementære funktioner, så som  f(x)=\ln x  skal man kunne.
Dernæst skal man, uden at ty til hjælpemidler, kunne se, at den lineære funktion g(x)=2x+4
træder ind som argument i den førstnævnte.
Øvelse:     Bestem de to funktioner, som  (x + 3)2  kan være sammensat af.


Skriv et svar til: Sammensat funktion hjælp (haster!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.