Matematik

Massefylde / rumfang

13. november 2020 af jasguld (Slettet) - Niveau: 10. klasse

jern 7,8g/cm3

bly 11,3 g/cm3

Hvad fylder mest?

50g jern eller 75 g bly?

hvordan udregner jeg dette?


Svar #1
13. november 2020 af jasguld (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2020 af Eksperimentalfysikeren

Det kan du finde ud af ved hjælp af enhederne. Massener angivet i g og massefylden i g/cm3. Du skal have et resultati cm3.  cm3 = (cm3/g)*g = (g/cm3)-1*g = g/(g/cm3).

Du skal så skrive det samme op, men med tal,så har du opstilligen.


Skriv et svar til: Massefylde / rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.