Kemi

Beregne den formelle koncentration

25. november 2020 af kemc - Niveau: C-niveau

Sidder fast i disse to opgaver 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2020 af janhaa

4.7.2 a)

n(OH-) = 1,71 mmol => n(H3A) = 0,57 mmol

[H3A] = 0,57 mmol/25 ml = 0,0228 M


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2020 af janhaa

b) waste is salt and water


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2020 af janhaa

NaOH + C6H8O6 => H2O + NaC6H7O6

7 avspaltes...


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2020 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{Ascorbinsyres }\\ \textbf{protonfraspaltning:}\\& \begin{array}{lllll} \textup{molforhold:}\quad \textup{Ascorb}:\textup{NaOH}=1:x=\frac{1}{x}:1\\\\ \textup{solve}\left (\frac{1}{x}\cdot 0.0228\cdot 0.100=\frac{0.40}{176.18} ,x \right )\\\\ x=1.00\\\\\\ \textup{Ascorbinsyren fraspalter }\mathrm{\acute{e}}\textup{n af sine H-atomer}\\ \textup{i overensstemmelse med }pK_s\textup{-v\ae rdierne }pK_{s1}=4.2\\ \textup{og }pK_{s2}=11.6\\ \textup{hvor }\\\qquad pK_{s1}=4.2 \textup{ indikerer}\quad\, \,\, \textup{\textbf{svag }syre}\\ \qquad pK_{s2}=11.6 \textup{ indikerer}\quad \textup{\textbf{meget svag} syre} \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. november 2020 af janhaa

#3

NaOH + C6H8O6 => H2O + NaC6H7O6

7 avspaltes...

1 avspaltes, og 7 igjen


Skriv et svar til: Beregne den formelle koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.