Matematik

differentialregning hjælp! sidste opgave

09. december 2020 af hq02 - Niveau: A-niveau

Hej

Nogen der akut kan hjælpe med den sidste opgave jeg mangler

den er vedhæftet

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2020 af peter lind

Brug separation af variable. dy/y2 = -ex^2dx


Svar #3
09. december 2020 af hq02

er det bare svaret?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2020 af peter lind

Nej  det er kun begyndelsen. Du skal integrerer på begge sider af lighedstegnet. Så får du den generelle løsning. Derefter skal du finde den specielle


Svar #5
09. december 2020 af hq02

hvordan gør jeg det


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. december 2020 af mathon

                                    \small \begin{array}{lllll} \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=-e^xy^2\\\\ \frac{-1}{y^2}\,\mathrm{d}y=e^x\,\mathrm{d}x\\\\ \int \frac{-1}{y^2}\,\mathrm{d}y=\int e^x\,\mathrm{d}x\textup{ ...} \end{array}


Skriv et svar til: differentialregning hjælp! sidste opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.