Matematik

et meget simpelt spørgsmål

19. december 2020 af Mathian - Niveau: 8. klasse

halvstort til eller fra 50 %

lige meget 100 % 

dobbelt så stort 200 %

Det gør ingen forskel hvis det er til eller fra, ikk sandt ? Måden det er blevet spurgt på gør en lidt i tvivl. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{llllll} \textbf{48}\\& \begin{array}{llllll} a)&50\% \end{array}\\\\ \textbf{49}\\& \begin{array}{llllll} b)&100\% \end{array}\end{array}


Svar #2
19. december 2020 af Mathian

Hvad med c ? :) 


Skriv et svar til: et meget simpelt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.