Matematik

Hurtig spørgsmål

22. december 2020 af Mountifakol - Niveau: B-niveau

Hvordan vil i løse den opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. december 2020 af Anders521

#0 Med formlen a = (y1 - y0)/(x1 - x0


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. december 2020 af ringstedLC

#0 Selvom du godt kunne tænke dig et hurtigt svar, skal du alligevel give dine tråde en sigende titel. Den skal altså relatere til emnet for opgaven og kunne fx være: "Hældning af tangent".

"Hurtig spørgsmål", "SOS ..." og fx "Mat.- hjælp" er intetsigende titler. Alle tråde vil sikkert gerne have hjælp og helst så hurtigt som muligt. Hvis alle tråde hed noget i den retning, ville det være et kaos for os, der prøver at hjælpe. Det gør det også sværere for dig selv at bruge din historik, når alle dine tråde ikke hedder noget fornuftigt.

d) m er en ret linje, hvortil der er opgivet to punkter. Brug at:

\begin{align*} g'(17) &= g'(x_P)=a=-2 \end{align*}


Skriv et svar til: Hurtig spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.