Kemi

hjælp til kemiopgave søges

27. december 2020 af frederasmussen - Niveau: Universitet/Videregående

Søger hjælp og forklaring til denne opgave:

Nitrogen har en opløselighed på 5,3·10?4 M i vand i ligevægt med atmosfæren, hvor partialtrykket af nitrogen er 593 mmHg. Opløseligheden af ren nitrogen ved samme temperatur og et tryk på 760 mmHg er .....

Korrekt svar:

6,8·10?4 M


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. december 2020 af mathon

          \small \begin{array}{llll} \textup{Opl\o seligheden}\\ \textup{ved 760 mm Hg:}&\left ( 5.3\cdot 10^{-4}\;M \right )\cdot \frac{760}{593}=6.8\cdot 10^{-4}\;M \end{array}


Skriv et svar til: hjælp til kemiopgave søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.