Matematik

Rottens vægt

12. januar 2021 af lukaa - Niveau: B-niveau

Heeej, en der vil hjælpe mig med opgave b?:D


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2021 af mathon

         \small \small \small \small \small \begin{array}{lllll}\textbf{b)}\\&& y=\frac{294}{1+41.35\cdot e^{-0.082\cdot 30}}\\\\& \textup{V\ae ksthastighed:}\\&& \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=0.000279\cdot y\cdot \left ( 294-y \right ) \end{array}


Svar #3
12. januar 2021 af lukaa

#2

         \small \small \small \small \small \begin{array}{lllll}\textbf{b)}\\&& y=\frac{294}{1+41.35\cdot e^{-0.082\cdot 30}}\\\\& \textup{V\ae ksthastighed:}\\&& \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=0.000279\cdot y\cdot \left ( 294-y \right ) \end{array}

Jeg er lidt forvirret. Er det sidste du har skrevet noget der skal regnes på og dermed fåes et resultat eller?


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2021 af mathon

Der skal "regnes på det".


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. januar 2021 af mathon

         \small \begin{array}{lllll}\textbf{b)}\\&& y=\frac{294}{1+41.35\cdot e^{-0.082\cdot 30}}=64.8615\\\\& \textup{V\ae ksthastighed}\\& \textup{for 30 dage gammel}\\& \textup{rotte:} \\&& \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=0.000279\cdot 64.8615\cdot \left ( 294-64.8615 \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Rottens vægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.