Matematik

MAT HJÆLP DET HURTIGT, PLS DET HASTER

01. februar 2021 af Elninoo - Niveau: A-niveau

Jeg har følgende opgaveformulering: 
Jeg kan se ud fra opgaven at det er en hastighedsvektor, idet den er differenteret. 

Hvordan bestemmer jeg forskriften for en almindelig? 

Skal jeg bare integrere, og gøre det modsatte? Pls hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. februar 2021 af peter lind

Du skal integrere højre side og bruge P til at bestemme integratioskonstanterne


Svar #3
01. februar 2021 af Elninoo

Hvad mener du med at bruge integrationskonstanterne? 

Har udregnet integralet nu, hvordan anvender jeg integrationskonstanterne. Måske er det bare formuleringen jeg er lidt i tvivl om


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2021 af janhaa

x = t2 + t + c

P =(3,4) og t = 0

x = 3 = c

***********************************

y = t3 + k 

y = 4 = k

thus:

\vec s(t)=[t^2+t+3, t^3+4]


Skriv et svar til: MAT HJÆLP DET HURTIGT, PLS DET HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.