Matematik

Gør rede for, at funktionen h(x)=x^2-2x+2+6e^(-x) er en løsnings til differentialligningen.

04. februar 2021 af Nbl2410 - Niveau: A-niveau

Særlig hjælp til hvordan man gør når der står y i differentialligninen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2021 af janhaa

LHS: y ' = 2x - 2- 6e-x  

RHS: x2 - x2 +2x -2 - 6e-x


Skriv et svar til: Gør rede for, at funktionen h(x)=x^2-2x+2+6e^(-x) er en løsnings til differentialligningen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.