Kemi

HJÆLP til forhold mellem ioner i vandig opl.

09. februar 2021 af Sommerogvinter - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, 

Jeg har siddet med denne opgave, og kan simpelthen ikke regne mig frem til, hvordan svaret kan være følgende? Kan en venlig sjæl hjælpe mig ?

Mvh


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. februar 2021 af mathon

                            \small \small \begin{array}{lllll} pH=pK_{s2}+\log\left ( \frac{n_{HP{O_4}^{2-}}}{n_{H_2P{O_4}^-}} \right )\\\\ 10^{\, pH-pK_{s2}}= \frac{n_{HP{O_4}^{2-}}}{n_{H_2P{O_4}^-}} \\\\ \frac{n_{HP{O_4}^{2-}}}{n_{H_2P{O_4}^-}} =10^{\, 5.8-7.21}=0.039 \end{array}


Svar #3
09. februar 2021 af Sommerogvinter

AH TUSINDE TAK ????

Skriv et svar til: HJÆLP til forhold mellem ioner i vandig opl.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.