Matematik

differientialregning, please hjælp hurtigt!!!

15. februar 2021 af freja9292 - Niveau: B-niveau

f(x)=ln(x)+x2

bestem f'(x)

hvordan gør jeg det, please hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2021 af mathon

                        \small \begin{array}{lllll} f(x)=\ln(x)+x^2\qquad x>0\\\\ f{\, }'(x)=\frac{1}{x}+2x \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2021 af AMelev

Brug din formelsamling side 23 (123) og side 24 (129) & (133)


Skriv et svar til: differientialregning, please hjælp hurtigt!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.