Matematik

I en model kan længden af en bestemt type grønne leguaner som funktion af deres alder beskrives ved

05. marts 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Forstår ikke helt opgaven:

a) Hvordan skriver man det ind på maple, fordi når jeg gør så virker det ikke.

b) Forstår ikke hvordan man løser den.

c) Forstår heller ikke hvordan man løser den.

Vedhæftet fil: afl.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2021 af StoreNord

Gå til
https://www.maplesoft.com/applications/view.aspx?SID=4690&view=html

og kik efter     3.B Logistic Equation


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2021 af mathon

                \begin{array}{lllll} \textbf{c)}\\&\textup{funktion:}&\textup{Define }f(x)=\frac{160}{1+799\cdot e^{-2.59\cdot x}}\qquad 0\leq x\leq 20\\\\& \textup{v\ae ksthastighed:}&\textup{Define }g(x)=f{\, }'(x)\\\\& \textup{differentieret}\\& \textup{v\ae ksthastighed:}&\textup{Define }h(x)=f{\, }''(x)\\\\\\& \textup{V\ae ksthastigheden}&\textup{ er st\o rst, n\aa r }f{\, }''(x)=0\\\\ &\textup{dvs for }&\textup{solve}\left ( h(x)=0,x\right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. marts 2021 af mathon

Når væksthastigheden er størst,
er
            \small f(x)=\frac{M}{2}=\frac{160}{2}=80


Svar #6
06. marts 2021 af ENERQIA (Slettet)

#5

Når væksthastigheden er størst,
er
            \small f(x)=\frac{M}{2}=\frac{160}{2}=80

er det sådan?

Vedhæftet fil:untra.PNG

Skriv et svar til: I en model kan længden af en bestemt type grønne leguaner som funktion af deres alder beskrives ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.