Matematik

Hvordan løser jeg den anden del af opgaven?

11. marts 2021 af Uduelig - Niveau: A-niveau

Hvordan løser jeg den anden del af opgaven?

Vedhæftet fil: Udklipef.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2021 af janhaa

a)

f ' (x) = 2x - 1

f ' (2) = 3 og f(2) = 4

tangent:

y - 4 = 3(x-2)

y = 3x - 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2021 af janhaa

b)

f = g

2x^2-6x+4,5=0

for

x = 1,5


Svar #3
11. marts 2021 af Uduelig

Kan du godt forklare hvordan du løser b) lidt mere dybdegørende? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. marts 2021 af ringstedLC

b) 

\begin{align*} Q:(x_0,y_0) \Rightarrow \bigl(x_0,f(x_0)\bigr)=\bigl(x_0,g(x_0)\bigr) \Rightarrow f(x_0) &= g(x_0) \\ x^2-x+2 &= -x^2+5x-\tfrac{5}{2} \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg den anden del af opgaven?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.