Kemi

Syre-base reaktioner

11. marts 2021 af 1234567899876543210 - Niveau: B-niveau

Hej!

Jeg sidder fast på den vedhæftede opgave i syre-base kemi. Nogen der ved hvordan man gør?

Mange tak for hjælpen :)

Vedhæftet fil: KEMI.png

Brugbart svar (2)

Svar #1
12. marts 2021 af Januar2021 (Slettet)

Mol HCL i 0,03 L 0,05 M HCL er 0,03 · 0,05 = 0,0015 M

Mol HCL i fortyndet opløsning er 0,0015 M / 0,13 L = 0,01154 M

pH i fortyndet opløsning er - log 0.01154 = 1.94


Skriv et svar til: Syre-base reaktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.