Matematik

NOGEN DER VED HVORDAN MAN LÆGGER 3 VEKTORER SAMMEN?

01. maj 2021 af Anders3425 - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen som kan hjælpe med denne opgave. Filen er uploadet. Tak på forhånd

Vedhæftet fil: vaba4.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2021 af mathon

1 og 2 adderes som du lige har set i https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2012101#2012118 og kaldes 4.

Til sidst adderes 3 og 4.


Svar #2
01. maj 2021 af Anders3425

Kan du udybe det lidt min ven


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2021 af ringstedLC

Vektorerne skal ikke lægges sammen. Se nu regnereglerne for vektorer i FS.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2021 af mathon

               \begin{array}{lllll}&& \overrightarrow{d}=&3\cdot \begin{pmatrix} 3-(-4)\\-3-1 \end{pmatrix}-2\cdot \begin{pmatrix} -4-5\\1 -1 \end{pmatrix}=3\cdot \begin{pmatrix} 7\\-4 \end{pmatrix}-2\cdot \begin{pmatrix} -9\\ 0 \end{pmatrix}=\\\\&&& \begin{pmatrix} 21\\-12 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} -18\\0 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 21+18\\ -12-0 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 39\\ -12 \end{pmatrix} \end{arra}


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj 2021 af AMelev

Brug din formelsamling side 10 - 11, (46) - (48).


Skriv et svar til: NOGEN DER VED HVORDAN MAN LÆGGER 3 VEKTORER SAMMEN?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.