Matematik

Jeg kan ikke finde fejlen (vektor)

16. september 2021 af Jonas0402 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg fik lavet en beregning men fik at vide den er forkert her er den:

a (med en pil ovenpå) = ( -3 og 5)

b (med en pil ovenpå) = (-2 og 4)

a (med to lodrette strege og en pil ovenpå) = kvadratrod af -3^2 + -5^2 = 4 

hjælp mig med at finde fejlen i min egen beregning.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2021 af janhaa

|\vec a|=\sqrt{3^2+5^2}=\sqrt{34}\neq 4


Svar #2
16. september 2021 af Jonas0402

Skulle der ikke stå -3^2 + 5^2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2021 af janhaa

#2

Skulle der ikke stå -3^2 + 5^2?

(-3)2 = 32 = 9


Svar #4
16. september 2021 af Jonas0402

tak :)


Skriv et svar til: Jeg kan ikke finde fejlen (vektor)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.