Matematik

Bestem rumfang af omdrejningslegeme

29. april 2022 af BjørkLorentzen - Niveau: A-niveau

Hej! 

Jeg har denne opgave, som jeg er fuldstændig på bar bund med. Jeg har siddet og fiflet med det længe, men har ikke kunnet knække koden. Er der mon nogen som kan hjælpe? Jeg har vedhæftet et billede af opgaven. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2022 af Anders521

#0 Se vehæftet fil.

Vedhæftet fil:A solid of revolution.png

Svar #2
29. april 2022 af BjørkLorentzen

Tak for det! Jeg spørger måske dumt nu, men hvor får du 0,2 fra?

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2022 af Anders521

#2

Jeg spørger måske dumt nu, men hvor får du 0,2 fra?

Det er ikke et dumt spørgsmål. Tallet 0,2 bestemmes ved at løse ligningen f(x) = 5. Dvs. 

                                     f(x) = 5 ⇔ 1/x = 5 ⇔ x = 1/5                                                                                                                                                                      = 0,2


Svar #4
29. april 2022 af BjørkLorentzen

Okay, på den måde! Tak :D. Jeg skriver lige en besked til dig privat.

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. april 2022 af Anders521

#4 ...Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at stille et nyt spørgsmål på Studieportalen.


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. april 2022 af Soeffi


Skriv et svar til: Bestem rumfang af omdrejningslegeme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.