Matematik

Sum

30. april 2023 af DoctorManhatten - Niveau: A-niveau

Hej, hvordan summeres følgende udtryk?

2\alpha *\alpha x^{2}-3\alpha *\alpha x^{4}+2\alpha ^{2}*\alpha x^{2}-3\alpha ^{2}*\alpha x^{4}

 \left ( \alpha x^{2},\alpha x^{4} \right ) er funktioner

\left ( 2\alpha ,-3\alpha ,2\alpha ^{2} ,-3\alpha ^{2}\right ) er koefficienter


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2023 af SuneChr

- (3α2 + 3α)αx4  + (2α2 + 2α)αx2


funktion
koefficient

Når gul alfa ganges ind i koefficientparentesen, får vi den samlede koefficient til x4 og x2 .


Skriv et svar til: Sum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.