Matematik

hurtigt spørgsmål .

29. august 2011 af Kristina0 (Slettet)

hvordan var det nu man omregnede fra cm2 til m2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2011 af 215 (Slettet)

 100cm = 1 m

100cm * 100 cm = 1m * 1m = 1m^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 1m = 100cm, og at 1m2 = (1m)·(1m) . Prøv nu, om du selv kan regne det ud.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2011 af SuneChr

Man gør det skam stadigvæk:

1 m = 100 cm     så          1 m2  =  1002 cm =  10 000 cm2

Oh, JA. Spørgeren skulle selv udfordres. Sorry # 2


Svar #4
29. august 2011 af Kristina0 (Slettet)

mange tak :)


Skriv et svar til: hurtigt spørgsmål .

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.