Matematik

drukner i problemer

30. august 2011 af Josefinerath (Slettet)

Et tal p er et lige tal, hvis det kan divideres med 2. 
et tal er et ulige tal, hvis det kan skrives som et lige tal plus 1.

summen af 2 tal er et lige tal

summen af 2 ulige er et ulige tal

summen af 2 lige tal kan være både et lige tal og et ulige tal. 

hvilke af dem her er rigtige?? 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2011 af cul8r (Slettet)

nr. 1, 2 og 5 er rigtige :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Samme opgave blev stillet flere gange i går.


Svar #3
30. august 2011 af Josefinerath (Slettet)

der er kun 3  :)) 

summen af 2 tal er et lige tal 

summen af 2 er et ulige tal 

summen af 2 lige tal kan være både et lige tal og et ulige tal 

men hvordan kom du frem til det ?? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Det er ren logik. Og please, når dine klassekammerater anbefaler en lektiehjemmeside, så prøv at søge rundt i forummet - de har jo også været forbi. Som #2 siger, så er det samme opgave som blev postet en gang eller 2 så sent som igår.


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2011 af cul8r (Slettet)

nååårh jeg troede, at de to første også var svarmuligheder xP

-UPS! xP


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. august 2011 af Andersen11 (Slettet)


Svar #7
30. august 2011 af Josefinerath (Slettet)

 hvor i bare latterlige .. 

jeg spørger ikke om svaret.. men hvordan man gør.


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. august 2011 af cul8r (Slettet)

Du skal først vide, hvad et ulige tal er: 1,3,5,7,9,11,13,15,17,19 - alle tal, der ender med 1/3/5/7/9

Og så er det ikke så svært :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
30. august 2011 af AskTheAfghan

#7 Kan man godt vide hvordan gøre uden at finde svaret ? Selvfølgelig nej.

2 + 4 = 6 .. Det er lige. (lige + lige)

2 + 5 = 7... Det er ulige. (lige + ulige)

3 + 5 = 8 ... Det er lige.  (ulige + ulige)

Læs evt. http://da.wikipedia.org/wiki/Lige_og_ulige_tal


Brugbart svar (0)

Svar #10
30. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

Og det er jo forklaret i den anden tråd


Brugbart svar (0)

Svar #11
30. august 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Hvorfor er vi latterlige? Giver ingen mening at du først beder om hjælp til en opgave, som dine klassekammerater allerede HAR fået hjælp til igår, og derefter begynder at svine os til.


Skriv et svar til: drukner i problemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.