Matematik

En hurtig hjælp.

18. september 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Hej , hvad er meningen med.

 

vis, at målestoksforholdet, er 1:2000.

 

Hvordan regner jeg det ?

 

En stor tak, til den der hjælper.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Målestoksforholdet angiver forholdet mellem længden af en genstand på tegningen og længden i virkeligheden.


Svar #2
18. september 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Hvordan regner jeg det ud ?

 

på papir ?


Svar #3
18. september 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Der står 18 cm er længden på papiret, er det så 3600 m


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Brug tegningen til at måle længden på tegningen af en genstand, hvis længde er kendt i virkeligheden.


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Kender du længden af papiret i virkeligheden?


Svar #6
18. september 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Ja, jeg har fundet længden i papiret.


Svar #7
18. september 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Længden på papiret = 18 cm


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

Du skal have længden af en ting i virkeligheden og længden af den samme ting på papiret.


Svar #9
18. september 2011 af Eksamen12 (Slettet)

På papiret, et helt område, så jeg skal finde målestoksforholdet i et helt område, og jeg har det på papiret = 18 cm i længden. Så skal jeg gange med 18


Svar #10
18. september 2011 af Eksamen12 (Slettet)

På papiret, et helt område, så jeg skal finde målestoksforholdet i et helt område, og jeg har det på papiret = 18 cm i længden. Så skal jeg gange med 18


Brugbart svar (0)

Svar #11
18. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#9

Nej, du skal finde målestoksforholdet for tegningen. det gøres ved at tage forholdet mellem længden af et objekt på tegninge og objektets virkelige længde. Genlæs nu #8.

Der er vel et eller andet indhold i tegningen?


Svar #12
18. september 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Jeg har regnet det ud, og fik det til 324, men nu er det bredden.


Brugbart svar (0)

Svar #13
18. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#12

Hvad har du regnet ud ?


Svar #14
18. september 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Jeg gangede 18x18

Kunne du  ikke give svaret

Da det er imorgen jeg skal give opgaverne

Jeg har ikke kunnet finde ud af det


Brugbart svar (0)

Svar #15
18. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#14

Hvorfor gør du det??? Du skal bestemme målestoksforholdet for tegningen. Genlæs #11 og svar på spørgsmålet i det indlæg.


Skriv et svar til: En hurtig hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.