Matematik

Skæringspunkt hurtigt :(

03. oktober 2011 af Bette02 (Slettet)

Find skæringspunkt ml.     x^2 + 2x -3 og x - 1

Har fået d til at være 13

x1 = 1.30? og x2 = -2.30

Men hvad så med y kordinaterne :S

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2011 af Isomorphician

d = 9

Indsæt de fundne x-værdier i et af udtrykkene og udregn y-værdien


Svar #2
03. oktober 2011 af Bette02 (Slettet)

Men forstår simpelhen ikke hvordan du får d til 9? 

 


Svar #3
03. oktober 2011 af Bette02 (Slettet)

Okay ligemeget. Skulle bare holde hovedet koldt ;)


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ligningen er x2 + 2x -3 = x - 1 , der samles til x2 +x -2 = 0


Skriv et svar til: Skæringspunkt hurtigt :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.