Matematik

hurtig hjælp

09. november 2011 af yaba (Slettet) - Niveau: B-niveau

logE = 2,4·m - 1,2.

hvordan isoler jeg E?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2011 af PeterValberg

husk at 10log(x) = x

log(E) = 2,4m -1,2
10log(E) = 10(2,4m - 1,2)
E = 10(2,4m - 1,2)
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.