Matematik
Lin. Alg. - lokalt minimum
Hej folkens
Jeg er ked af at bringe samme emne op som i #15 her, men jeg er bange for at den nu er for gammel og folk ikke ser den.
Ja, mit spørgsmål er faktisk det samme som i 15# i det givne link;
Jeg har problemer med at løse opgave 2.1 d). Link til opgaven.
Jeg skal finde et stationært punkt, gived ved:
∂Q/∂p = 0
∂Q/∂q = 0
Og vise at:
(∂2Q/∂p2) * (∂2Q/∂q2) > (∂2Q/∂q∂p)2 samt (∂2Q/∂p2) > 0
Jeg har at:
∂Q/∂p = n∑i=1 (2pti2 + 2qti - 2yiti)
∂Q/∂q = 2nq + n∑i=1 (2pti - 2yi)
∂2Q/∂p2 = 2·n∑i=1 (ti2)
∂2Q/∂p∂q = 2·n∑i=1 (ti)
∂2Q/∂q2 = 2n
Svar #1
05. december 2011 af Andersen11 (Slettet)
Gå nu tilbage til den anden tråd i stedet for at forvirre mere ved at starte en ny tråd.
Skriv et svar til: Lin. Alg. - lokalt minimum
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
