Matematik

lineær funktion, omkostning

05. december 2011 af JTPUK (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej i kloge mennesker...

Antal stk. = x = 10.000 stk. og 100.000stk

Pris (eftersp.) = f(x) = 38 kr og 20 kr

Pris (udbud) = g(x) = 13 kr og 40 kr.

 

Er det punkter jeg skal sætte op? y2-y2/x2-x1 og kan det passe at jeg får 5000x-49999962?

 

:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2011 af HaettemaageN (Slettet)

Der er jo ikke noget spørgsmål .. kun informationer?


Svar #2
05. december 2011 af JTPUK (Slettet)

Er det punkter jeg skal sætte op? y2-y2/x2-x1 og kan det passe at jeg får 5000x-49999962?


Skriv et svar til: lineær funktion, omkostning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.