Matematik

Hurtig hjælp

06. december 2011 af matematikapollo (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Entreindtægter

år 1996/97 =6604

år 1997/98 = 9912

år 1998/99 = 11917

år 1999/00= 6950

år 2000/01 = 11468

Vis, at entreindtægterne i perioden fra 1996/97 til 2000/01 svarer til en vækst på mellem 14,5 og 15% pr. år.

Hvordan kan man gøre dette???
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2011 af repsol (Slettet)

kig i din formelsamling det burde stå der!


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2011 af LuckyFoul (Slettet)

Find procent forskellen mellem 

 

år 1996/97 =6604

år 1997/98 = 9912

og for

 

år 1997/98 = 9912

år 1998/99 = 11917

Er det den samme procent forøgelse?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2011 af mette48 (Slettet)

Se svar på din første tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1115139


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2011 af Moderatoren

#0

 

Formelsamling til folkeskolen: http://pub.uvm.dk/2005/formelsamling/hel.pdf


Skriv et svar til: Hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.