Matematik

Et lille spørgsmål andgående integralregning om Integrationsprøven.

26. december 2011 af Arbejder22 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen

Et lille spørgsmål andgående integralregning om Integrationsprøven.
Man benytter sig af integrationsprøven for at tjekke om det er den rigtige stamfunktion man har fundet frem til, det gøres ved at man differentiere stamfunktionen F(x)

F(x)=∫¦?f(x)dx↔F`(x)=f(x)?

Er det rigtig forstået at det er det man bruger íntegrationsprøven til ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. december 2011 af mathon

"Et lille spørgsmål andgående integralregning..."

du har vist fået for megen juleand

"Et lille spørgsmål angående integralregning..."

       

Integrationsprøven:
                                           F(x)  =  ∫ f(x)dx     ⇔    F '(x)  =  f(x)           er rigtigt forstået


Svar #2
26. december 2011 af Arbejder22 (Slettet)

Haha mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: Et lille spørgsmål andgående integralregning om Integrationsprøven.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.