Matematik

andengradsligning hjælp hurtigt

08. januar 2012 af loki495 (Slettet)

skal løse denne ligning? Kan ikke helt se hvad der a,b eller c i stykket    d=  b2 - 4ac

x= 890 *( x^2 * 0,010x + 0,005^2)

Skal jeg gange 890 ud eller hvad ? noget hurtigt ville være dejligt!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2012 af peter lind

Ja gang ud eller alternativt divider med 890 og træk x over på højre side


Svar #2
08. januar 2012 af loki495 (Slettet)

x= 890x^2 + 8,9x + 0,000025
0=890x^2 + 9,9x + 0,000025
Rigtigt?


Svar #3
08. januar 2012 af loki495 (Slettet)

upa nej det bliver vist til 7,9x og ikke 9,9x


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2012 af peter lind

næsten. Du skal også gange de 890 på  0,0052 og du skal skifte fortegn når du trækker over på den anden side


Skriv et svar til: andengradsligning hjælp hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.