Matematik

Hurtig spg

13. januar 2012 af Flemming1212 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Brugbart svar (2)

Svar #1
13. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Mener du

4·a2 + 2·a2 = (4 af en slags + 2 af den samme slags = 6 af den slags) = 6a2 .

(Så blev spørgsmålet slettet).


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. januar 2012 af Duffy

Eh?!


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. januar 2012 af imad782 (Slettet)

(4^2+2^2)

=20


Svar #4
13. januar 2012 af Flemming1212 (Slettet)

Tak for svarene


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. januar 2012 af Duffy

Nåh!! Der er rigtig nok én der ikke vil have at læreren skal se at man får hjælp herinde...


Brugbart svar (1)

Svar #6
13. januar 2012 af imad782 (Slettet)

(4*1^2)+(2*1^2)
=6a^2

 


Svar #7
13. januar 2012 af Flemming1212 (Slettet)

Haha sjovt duffy :D, men ville bare starte en ny fordi ingen svarede de første 6-7 min :=)


Brugbart svar (1)

Svar #8
13. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#7

Derfor behøver man da ikke slette spørgsmålet, og der er ingen grund til at oprette en ny tråd med det samme spørgsmål.  Du bliver nødt til at væbne dig med tålmodighed, da der tit kan gå timer, før der bliver svaret på et spørgsmål. Så det er da en meget vattet undskyldning.


Svar #9
13. januar 2012 af Flemming1212 (Slettet)

Jeg startede en ny da det virkeligt hastede =), det må du da have lidt forståelse for.


Brugbart svar (2)

Svar #10
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#9

Genlæs #8.


Skriv et svar til: Hurtig spg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.