Matematik

hurtigt hjælp..

01. maj 2012 af kinkymis (Slettet) - Niveau: 9. klasse

1) Nogen der hurtigt kan lære mig hvordan man regner procent ud på en let måde?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2012 af Skippermix (Slettet)

Procent af hvad?:)

 

30 % af 200

 

200 / 100 * 30

 

= 60

 

Kunne det hjælpe?


Svar #2
01. maj 2012 af kinkymis (Slettet)

Hmm ja det tror jeg hvi jeg forstå det rigrigt altså 200 dividede med 100 * 30?:-)
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2012 af Skippermix (Slettet)

Du deler 200 med 100 for at få 1 procent af 200. Derefter ganger du med 30 for at få 30 procent


Svar #4
01. maj 2012 af kinkymis (Slettet)

okay tak, Hvad så den her 25 % af et beløb er 40kr Hele beløbet er ____ kr?
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj 2012 af Skippermix (Slettet)

100 / 25 = 4

For er finde forholdet

 

4 * 40 = 160


Skriv et svar til: hurtigt hjælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.