Matematik

stamfunktion :/ simpelt spørgsmål ..

02. maj 2012 af warz0ne (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem ∫(1/x + 4x)dx , x> O.

Hvad står dx for og hvordan regner man stykket når der står 1/x ?
Nogen der kan hjælpe ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2012 af Timeismoney (Slettet)

1/X=In(x)

dvs at fx)=In(x)+2x2


Svar #2
02. maj 2012 af warz0ne (Slettet)

hvad så med dx ? hvad betyder det ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2012 af Timeismoney (Slettet)

interagation af en funktion med hensyn til (x)


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. maj 2012 af mathon

 

                                                     n          
       abf(x)dx er en middelsum for ∑f(xi)·Δx        over intervallet [a;b]
                                                     i=0

       som er fininddelt i lige store del intervaller med bredden Δx

       a=xo<x1<x2<.......................<xn-1<xn=b

                             Δx -> dx
                   

hvor du har bevist

                         ab f(x)dx = F(b) - F(a)


Skriv et svar til: stamfunktion :/ simpelt spørgsmål ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.