Matematik

HURTIG HJÆLP!

30. maj 2012 af Amandakjel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa!

Jeg har en vektorfunktion og skal finde dens vinkel med vandret hvordan gør jeg det , please hjælp, jeg skal fremlægge i morgen ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

En vektor parallel med vandret er vektoren i = (1 , 0) . Bestem vinklen mellem vektoren r(t) og vektoren i . Hvis

r(t) = (x(t) , y(t))

er vinklen v da bestemt ved

cos(v) = x(t) / |r(t)|


Svar #2
30. maj 2012 af Amandakjel (Slettet)

tror ikke helt jeg er med :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Prøv at forklare, hvad du ikke forstår. Eller formuler dit problem mere detaljeret.


Svar #4
30. maj 2012 af Amandakjel (Slettet)

hmmm jeg har jo vektorfunktionen og jeg skal beregne dens vinkel med vandret men ved ikke hvordan jeg skal indsætte tallene i det du forklarer ..:( sorry


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Så er din vektorfunktion vel givet på formen i #1, med mindre det er en vektorfunktion i rummet.


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. maj 2012 af ibibib (Slettet)

En vektorfunktion har ingen vinkel med vandret


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#6

Man kan da beregne vinklen mellem den øjeblikkelige vektor r(t) og vandret, som funktion af t .


Brugbart svar (0)

Svar #8
31. maj 2012 af ibibib (Slettet)

Naturligvis kan man det


Skriv et svar til: HURTIG HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.