Matematik
molare masse
22. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
vil gå hurtigt til sagen da jeg skal aflevere i morgen..
hvad er den molare masse af NaF (natriumfluorid)
hvad er den molare masse af NaF (natriumfluorid)
Svar #1
22. september 2003 af krelle (Slettet)
Du tager den molare masse af Natrium og den molare masse af Flour, og lægger de tal sammen!
Svar #2
22. september 2003 af MarieBS (Slettet)
Den er 41,99g/mol. Husk at du kan beregne den molare masse for et stof ved at lægge den molare masse af bestanddelene sammen. F.eks.
M(NaF) = M(Na) + M(F) = 22,99g/mol + 19,00g/mol
Grundstoffernes molare masser kan findes på de fleste udgaver af det periodiske system.
M(NaF) = M(Na) + M(F) = 22,99g/mol + 19,00g/mol
Grundstoffernes molare masser kan findes på de fleste udgaver af det periodiske system.
Skriv et svar til: molare masse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
