Matematik

Et hurtigt spørgsmål

19. august 2012 af Jens6554545 (Slettet)

Hvordan er man kommer frem til løsningen nedenfor? Kan ikke rigtig se det for mig? Håber nogen kan hjælp mig. Tak på forhånd:D
Ks=(H3O+)^2/(Cs-(H3O+))  
(H3O+)^ 2 + Ks * (H3O+) - Ks* Cs=0


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

Gang med (Cs-(H3O+)) på hver side og saml så alle leddene på den ene side.


Svar #2
19. august 2012 af Jens6554545 (Slettet)

Skal det se sådan her ud?

Ks=(H3O+)^2/(Cs-(H3O+))

Ks * (Cs-(H3O+))=(H3O+)^2


Svar #3
19. august 2012 af Jens6554545 (Slettet)

Er der ikke nogen som kan hjælpe mig please?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. august 2012 af SuneChr

# 0  Du kan måske få et bedre overblik ved at kalde

Ks       =  a

H3O+   =  b

Cs        =  c

Så vi har

(1)          a  =  b2 / (c - b)

(2)          b2 + ab - ac  =  0

             (1)  =  (2)  ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt. Flyt så leddene på venstre side over på højre side.


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. august 2012 af mathon

dette er helt grundlæggende kemipensum

se
 

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. august 2012 af mathon

korrektion
                  monoprot svag syre   ændres til   monoprot ikke-stærk syre


Skriv et svar til: Et hurtigt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.