Matematik

Lodrette afstand

30. september 2012 af Emmmmma (Slettet) - Niveau: A-niveau

Funktionerne  og g er givet ved f(x)=3,1*1,45x og g(x)=3,2x+1,7
Bestem koordinaterne til alle kæringspunkter mellem funktionernes grafer, 2 decimaler.
(Dette har jeg gjort)


Bestem desuden det x, 0 ≤ x ≤ 4,5 for hvilket det gælder, at den lodrette afstand mellem graferne er størst, 2 decimaler.

Nogen der kan hjælpe med sidste del af opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2012 af peter lind

Skriv dog opgaven rigtig ind. Ellers kan du ikke regne med at få brugbare svar. Se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1244954


Svar #2
30. september 2012 af Emmmmma (Slettet)

Har set det, men forstår det stadigvæk ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2012 af peter lind

Hvad forstår du ikke ?


Svar #4
30. september 2012 af Emmmmma (Slettet)

Hvordan de mulige største afstande er |f(0)-g(0)|, |f(2,75)-g(2,75)| eller |f(4,5)-g(4,5)|


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. oktober 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

Det er et udtryk for afstanden mellem de to grafer i angivne punkter... f.eks. afstanden fra f(0) til g(0) =|f(0)-g(0)|

 

Den kan selv tegnes som graf hvor du kan undersøge ekstremumspunkter


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. oktober 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

Se lige bort fra #5

Det er et udtryk for afstanden mellem de to grafer i angivne punkter udtryk som en funktion ... ret mig hvis jeg tager fejl.

Den kan selv tegnes som graf hvor du kan undersøge ekstremumspunkter.


Skriv et svar til: Lodrette afstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.