Matematik

Hurtig hjælp til en regnestykke

31. oktober 2012 af Eksamen12 (Slettet)
Hej Studieportal (:
Denne regnestykke drejer sig om en enkelt brøk stykke: 1 1/2 + 2 1/2
Håber i vil hjælpe mig

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2012 af SuneChr

Er du i gang med en videregående uddannelse?


Svar #2
31. oktober 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Faktisk nej, bare en jeg hjælper, som mangler denne regnestykke.

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#0

Prøv at lave en tegning med hele og halve pizzaer og tæl så op, hvor mange pizzaer der bliver i alt.


Svar #4
31. oktober 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Tak skal du have, vil dog lige prøve det :D!

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. oktober 2012 af 123434 (Slettet)

1 1/2=2/2+1/2=3/2

2 1/2=4/2+1/2=5/2

5/2+3/2=8/2=4


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. november 2012 af SuneChr

Grunden til, at jeg i # 1 spørger, om du er i gang med en videregående uddannelse, er, at jeg kan undre mig over, at man på dette trin er uvidende om, at  1½ + 2½  er 4. ?  Ja, det var det hele. Men profilen passer/passer ikke ? Nej, det gør den jo så ikke, iflg. # 2.


Skriv et svar til: Hurtig hjælp til en regnestykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.